Optimus

Optimus is van origine een Zweeds bedrijf en maakt al meer dan een eeuw branders. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1899 ontwikkelt en verbetert Optimus haar producten om te voldoen aan de eisen van gebruikers over de gehele wereld. Daarbij staan kernwoorden als mobiliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en bedieningsgemak hoog in het vaandel. Maar tegelijkertijd weet Optimus als geen ander dat de tijd dat een brander gebruikt wordt tevens de tijd is om even tot rust te komen, te genieten van de omgeving en nieuwe krachten op te doen. Sinds eind 2007 vormt het Zweedse Optimus onderdeel van de Zwitserse Katadyn Group.

Alhoewel Optimus het pad van multifuel branders lijkt te hebben verlaten hebben ze op dit vlak  nog steeds een aantal topproducten in haar assortiment. Je kunt bij ons trouwens ook terecht voor een zeer uitgebreid assortiment onderdelen en accessoires van historische en courante branders en lantaarns.

Artikelen 11 tot 20 van 172 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
  1. Optimus 510

    Optimus 510

    Buy
    € 665,00
    Veelgezochtte robuuste vierpitter. Petroleumbrander compleet met in spirituskannetje en sleutel. Voor de liefhebbers van de traditionele petroleumbrander.
  2. Optimus M8210-111110 #3

    Optimus M8210-111110 #3

    Buy
    € 55,00
    Zweedse 10 persoons veldkeuken (Kokutrusvning 10 / S). Optimus brander 55 in een robuuste koffer. As is. Heeft wel aandacht nodig. Mooi project voor de liefhebber van historische branders en / of militaria.
  3. Optimus M8210-111110 #1

    Optimus M8210-111110 #1

    Buy
    € 55,00
    Zweedse 10 persoons veldkeuken (Kokutrustning 10 / S). Optimus brander 55 in een robuuste koffer. As is. Heeft wel aandacht nodig. Mooi project voor de liefhebber van historische branders en / of militaria.
  4. Optimus Crux

    Optimus Crux

    Buy
    € 49,50
    Mooi compact gasbrandertje. Past op de verschillende ventielgasbusjes.
  5. Optimus Crux Lite

    Optimus Crux Lite

    Buy
    € 42,95
    Licht gasbrandertje. Past op de verschillende ventielgasbusjes.
  6. Optimus Crux Weekend HE kooksysteem

    Optimus Crux Weekend HE kooksysteem

    Buy
    € 84,50
    Driedelige hard anodized aluminium pannenset incl. Crux gasbrander. Het combineert de Crux brander met de Weekend HE Cook set. De Crux Weekend HE is groter dan het Terra Weekend kooksysteem en biedt dan ook genoeg ruimte voor een groter gasblik (230 g.).
  7. Crux Lite Solo kooksysteem

    Optimus Crux Lite Solo kooksysteem

    Buy
    € 64,50
    Driedelige hard anodized aluminium pannenset incl. Crux gasbrander. De Crux Lite Solo biedt ruimte voor brander, spork en een groter gasblik (110 g.).
  8. Optimus Vega

    Optimus Vega

    Buy
    € 99,50
    De Optimus Vega is een hoogrendement lichtgewicht gasbrander met een geïntegreerde 4-seizoenenfunctie; wanneer er gekookt wordt onder 0°C of als er meer vermogen noodzakelijk is, kan het gastankje eenvoudig worden omgekeerd. Het gas verbrand dan in vloeibare vorm. De pootjes zijn gecombineerd met de behuizing van de gaskraan. Voordeel is verder dat de Vega een zeer laag zwaartepunt heeft, wat de stabiliteit en windbestendigheid ten goede komt.
  9. Optimus Elektra FE Cook System

    Optimus Elektra FE Cook System Black

    Buy
    € 94,50
    Het Optimus Elektra FE (Fuel Efficient) cook system doet zijn naam eer aan, want het levert een flink vermogen tegen een laag brandstofgebruik. Het Optimus Elektra FE cook system bestaat uit de Crux Lite, een heat exchange pot met deksel, een windscherm en een piëzo ontsteker. Dankzij zijn compacte bouw is het Optimus Elektra FE cook system ideaal voor een 'daypack' en fietskampeerders.
  10. Optimus 1550 G

    Optimus Cl 1550 G opknapper

    Buy
    € 75,00
    Mooie klassieke verchroomd messing lantaarn. Gaat om lantaarn uit het Zweedse leger. Aangeboden lantaarn heeft in de verdrukking gezeten. Nieuw glas is zo te zien enige dat aan onderdelen nodig is. Verder veel buigwerk en ‘a good polish’. Wordt ‘as is’ aangeboden. Bij 'Vintage' adviseren we langs te komen om te zien wat je koopt.
Artikelen 11 tot 20 van 172 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2024 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap