MUURIKKA

Een Finse klassieker - De Muurikka Outdoor Bakplaat

De enige echte originele Muurikka grillpan werd in de jaren 70 ontwikkeld door Kai Qvist (is dit toeval?). Het verhaal begint met een idee om de diameter van een grillpan uit te breiden om zo het oppervlak om op te grillen te vergroten. Na verdere verfijning van het idee ontstond de eerste Muurikka grillpan, gevormd uit het luik van een stalen container. Een nieuw woord werd bedacht voor de Finse volkstaal: Muurikka. Muurikka is in Scandinavië uitgegroeid tot een soortnaam om buiten te koken. En nog steeds worden de Muurikka outdoor bakplaten in Finland geproduceerd. Ze worden gerold uit Fins staal. Na het succes van de bakplaat volgde al snel meer items voor de buitenkok(in).

Muurikka Product Range

De Muurikka Outdoor Bakplaat of grillpan is niet voor niets een legende in Scandinavië. Hele volksstammen hebben er tijdens de lange zomeravonden worstjes op geroosterd en pannenkoeken op gebakken.
Tegenwoordig biedt Muurikka een breed assortiment pannen, ketels, kookgerei en accessoires voor de outdoor kok. Naast de grillpan voor boven het vuur, kwamen er rookovens en gasbranders om ook in de achtertuin en zelfs op het balkon de Muurikka te kunnen gebruiken. Er is zelfs een elektrische variant. De Tesla onder de kookvuren (gebruik groene stroom voor het fijnste resultaat). De verschillende branders kom je ook in de Sommar Keuken tegen. Dit zijn veelzijdige units, waarop je rondom het huis, in de tuin, balkon of op het terras, je maaltijd kunt koken. Ook de Sommar Keuken past bij het basis idee van Muurikka: mensen bij elkaar brengen om gezamelijk bij het vuur te genieten van een heerlijke maaltijd.

Muurikka 100

Artikelen 11 tot 20 van 94 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. MUURIKKA Finse grillplaat 100

  MUURIKKA Finse grillplaat 100

  Buy
  € 899,00
  Bereid vis, vlees en groenten, bak plat brood direct op deze enorme outdoor grillplaat of Muurikka, want merknaam werd soortnaam. De grillplaat (diameter 100 cm.) staat op drie afneembare hoge poten. Inclusief windscherm en bevestigingspunten voor een gasbrander. Ideaal voor Outdoor Catering. Voor dit artikel geldt een toeslag op de verzendkosten. Selecteer pallettransport wanneer je wilt dat we dit artikel verzenden.
 2. MUURIKKA Set 100

  MUURIKKA Set 100

  Buy
  € 1.425,00
  Bereid vis, vlees en groenten, bak plat brood direct boven het open vuur op deze enorme outdoor grillplaat of Muurikka, want merknaam werd soortnaam. De grillplaat (diameter 100 cm.) staat op drie afneembare hoge poten. Ideaal voor Outdoor Catering. Voor dit artikel geldt een toeslag op de verzendkosten. Selecteer pallettransport wanneer je wilt dat we dit artikel verzenden.
 3. MUURIKKA Side table Muurikka 100

  MUURIKKA Side table Muurikka 100

  Buy
  € 184,50
  Massief houten werkblad voor de Muurikka 100. Per stuk aangeboden.
 4. MUURIKKA Finse Wok+

  MUURIKKA Finse Wok+

  Buy
  € 97,50
  Niet alleen een mooie pan om boven het open vuur in te wokken,maar ook voor een vissoep op het strand bijvoorbeeld. De wok (diameter 43 cm.) staat op drie afneembare poten (22 cm.).

  Incl. drie afneembare poten.

 5. MUURIKKA Wok

  MUURIKKA Finse Wok

  Buy
  € 97,50
  Niet alleen een mooie pan om boven het open vuur in te wokken,maar ook voor een vissoep op het strand bijvoorbeeld.

  Incl. Stevige tas met draagbanden.

 6. Muurikka Finse bakplaat tas

  MUURIKKA Tas Muurrika 48

  Buy
  € 27,50
  Stevige tas voor de Muurikka 48.
 7. Muurikka Finse bakplaat tas

  MUURIKKA Tas bakplaat 58

  Buy
  € 27,50
  Stevige tas voor de Muurikka 58.
 8. MUURIKKA Tas set 100

  MUURIKKA Hoes Muurikka 100 set

  Buy
  € 50,00
  Stevige hoes voor over de Muurikka 100.
 9. MUURIKKA Leg set

  MUURIKKA Leg set

  Buy
  Set poten voor de Muurikka 48 - 78 en Wok.
 10. MUURIKKA Jägare stekpanna

  MUURIKKA Jägare stekpanna

  Buy
  € 18,75
  Mooie plaatstalen koekenpan voor op het open vuur. Een steel maak je er zelf bij van een tak die ter plekke voor handen is. Een gebakken eitje smaakt nooit meer hetzelfde. Geschikt voor 1 - 2 personen.
Artikelen 11 tot 20 van 94 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2019 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap