GStove

GStove - Norway

Gstove is designing innovative products and solutions for the great outdoors!

Gstove AS is een jong bedrijf dat vanuit haar eigen outdoorervaring producten ontwikkelt die goed aansluiten bij de ruige Noorse elementen. Ze gaan daarbij alleen voor het beste, want of je er nu voor een weekend op uit gaat of voor een maand+ de bush in trekt je moet altijd terug kunnen vallen op je uitrusting. Zeker in Noorwegen.

Artikel 1 bis 10 von 13 gesamt
Pagina:
pro Seite
Liste  Gitter 
 1. GStove Cooking Stove

  GStove Cooking Stove

  Buy
  274,50 €
  De G-Stove Cooking Stove is de kachel voor de ervaren outdoorliefhebber met behoefte aan een laag pakgewicht & -volume, en toch voldoende ruimte voor hout en brandtijd om ook koudste nachten warm door te komen. Mooie kachel voor de middelgrote tenten (Helsport Varanger 4- 6 en kleiner). De deuropening is net geen 14 cm. De poothoogte (10 cm.) kan je met accessoire verhogen tot 30 cm.. De volledige info vind je in de pdf hieronder.

 2. GStove Haakse bocht

  GStove Haakse bocht pijp

  Buy
  26,50 €
  Haakse bocht om de GStove schoorsteen om te leiden.

 3. GStove Cooking Stove Plus

  GStove Cooking Stove Plus

  Buy
  324,50 €
  De G-Stove Cooking Stove Plus is de kachel voor de ervaren outdoorliefhebber met behoefte aan een laag pakgewicht & -volume, en toch voldoende ruimte voor hout en brandtijd om ook koudste nachten warm door te komen. Mooie kachel voor de middelgrote tenten (Helsport Varanger 4- 6 en kleiner). Plus versie, dus met zicht op de vlammen door deur met hitteglas. De deuropening is net geen 14 cm. De poothoogte (10 cm.) kan je met accessoire verhogen tot 30 cm.. De volledige info vind je in de pdf hieronder.

 4. GStove Heat Stove Plus

  GStove Heat Stove Plus

  Buy
  344,50 €
  De G-Stove Heat Stove Plus is de kachel voor de ervaren outdoorliefhebber met behoefte aan een laag pakgewicht & -volume, meer ruimte voor hout en een langere brandtijd om ook koudste nachten warm door te komen. Mooie kachel voor de grotere tenten (Helsport Varanger 8-10 en kleiner). Plus versie, dus met zicht op de vlammen door deur met hitteglas. De deuropening is net geen 14 cm. De poothoogte (10 cm.) kan je met accessoire verhogen tot 30 cm.. De volledige info vind je in de pdf hieronder.

 5. GStove Heat XL Stove Plus

  GStove Heat Stove Plus XL

  Buy
  444,50 €
  De G-Stove Heat Stove Plus XL is de kachel voor de ervaren outdoorliefhebber met behoefte aan een beperkt pakgewicht & -volume, meer ruimte voor hout en een langere brandtijd om ook koudste nachten warm door te komen. Mooie kachel voor de grotere tenten (Helsport Valhall & Varanger 12-14 en kleiner). Voordelen van de XL versie zijn de ruimere droogrekjes en meer kookruimte, terwijl de brander nog steeds compact is mee te nemen. Plus versie, dus met zicht op de vlammen door deur met hitteglas. De deuropening is net geen 13 cm. De poothoogte (10 cm.) kan je met accessoire verhogen tot 30 cm.. De volledige info vind je in de pdf hieronder.

 6. GStove Dakdoorvoer

  GStove Tentprotector

  Buy
  59,75 €
  The pipe on your Gstove becomes very hot, we therefor recommend a tentprotector that you easily place where you need it to be.
 7. GStove Vonkenvanger

  GStove Vonkenvanger

  Buy
  29,75 €
  The sparkarrestor will prevent sparks and ashes from making holes in your tent when using your Gstove. The sparkarrestor also has 3 holes on the sides to use ropes on to keep the stovepipe stabile under extreme weather conditions. We recommend to clean the sparkarrestor every second day to prevent the 5 mm. holes to fill up with ashes.
 8. GStove Tas

  GStove Tas

  Buy
  49,75 €
  Flinke tas met verstevigde bodem voor transport van je Gstove. Met extra buitenvakken voor eventuele accessoires. Inclusief stevige draagbanden en schouderriem.
 9. GStove Droger

  GStove Droger

  Buy
  42,50 €
  Droog je natte kleren en zorg voor warme sokken in de ochtend. Anderen gebruiken hem als 'organizer' 101 dingen die anders door de tent slingeren.
 10. GStove Feet Extender

  GStove Feet Extender

  Buy
  38,50 €
  Met deze extenders verhoog je de afstand van de kachelbodem tot de gerond tot 30 cm.. Hiermee maak je effectiever gebruik van de warmte en wordt het laden van de kachel eenvoudiger. Bijkomend voordeel kan zijn dat het je net die 20 cm. extra in de top geeft geeft die je nodig hebt. Komt in twee maten; Large voor de XL en Medium voor alle andere modellen.
Artikel 1 bis 10 von 13 gesamt
Pagina:
pro Seite
Liste  Gitter 

Sicher Einkaufen

Warenkorb

Sie haben keine Artikel im Warenkorb.

Produkte vergleichen

Es ist kein Artikel zum Vergleichen vorhanden.

Leave no Trace

© 2003 - 2020 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap