Adelmann

De Duitse firma Adelmann heeft al ruim 90 jaar jaar ervaring in het ontwikkelen van professionele patévormen. De Adelmann patévorm is er in veel verschillende soorten en maten.

Deze maten en vormen worden aangeduid door een cijfer voor de maat en één of twee letters voor de vorm. R staat voor een ronde zijde en een rechte zijde, RD staat voor een hele ronde vorm, P is helemaal vierkant en V heeft een driehoekige vorm. De getallen geven de maat aan. 6 en 5 zijn klein, 1 tot en met 3 worden steeds groter en 4 is extra lang.

De Adelmann patévorm is gemaakt van gietaluminium. Dit zorgt voor een uitstekende en egale warmtegeleiding. Hierdoor kunt u patés au bain-marie in de oven garen. De deksel heeft 2 klemmen voorzien met een veer die de inhoud onder druk zet. Gebruik de vorm voor bereiding van patés en aspics. Voor het eenvoudig lossen van aspics bekleedt u de vorm eerst met plastic folie. Zonder deksel is de vorm te gebruiken als cakevorm. Reinig de Adelmann patévorm met warm water en afwasmiddel.

Kategorie
Marke
  1. Adelmann (1)
1 Artikel
pro Seite
Liste  Gitter 
  1. Adelmann 1R

    Adelmann Paté drukvorm 1R

    Buy
    65,00 €
    Gegoten paté drukvorm. Capaciteit: 1.2 kg.
1 Artikel
pro Seite
Liste  Gitter 

Sicher Einkaufen

Warenkorb

Sie haben keine Artikel im Warenkorb.

Produkte vergleichen

Es ist kein Artikel zum Vergleichen vorhanden.

Leave no Trace

© 2003 - 2021 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap