Adelmann

De Duitse firma Adelmann heeft al ruim 90 jaar jaar ervaring in het ontwikkelen van professionele patévormen. De Adelmann patévorm is er in veel verschillende soorten en maten.

Deze maten en vormen worden aangeduid door een cijfer voor de maat en één of twee letters voor de vorm. R staat voor een ronde zijde en een rechte zijde, RD staat voor een hele ronde vorm, P is helemaal vierkant en V heeft een driehoekige vorm. De getallen geven de maat aan. 6 en 5 zijn klein, 1 tot en met 3 worden steeds groter en 4 is extra lang.

De Adelmann patévorm is gemaakt van gietaluminium. Dit zorgt voor een uitstekende en egale warmtegeleiding. Hierdoor kunt u patés au bain-marie in de oven garen. De deksel heeft 2 klemmen voorzien met een veer die de inhoud onder druk zet. Gebruik de vorm voor bereiding van patés en aspics. Voor het eenvoudig lossen van aspics bekleedt u de vorm eerst met plastic folie. Zonder deksel is de vorm te gebruiken als cakevorm. Reinig de Adelmann patévorm met warm water en afwasmiddel.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

© 2003 - 2024 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap