BRUNOX Turbo-Spray

043 998

Voor het onderhoud en reinigen van metalen gereedschap en wapens. Smeert, ontroest en voorkomt corrosie. Brunox® Turbo-Spray® verdringt en verwijdert mineraal en organisch vuil, zodat (bijna) alle soorten vlekken (bijv. teer, remstof, plakresten, etc) moeiteloos verwijdert kunnen worden. Ook verwijderd Turbo-Spray kruit-, lood- en koperresten van wapens. Het neutraliseert handzweet en beschermt aluminium, koper, messing verchroomd en gegalvaniseerd staal en ook roestvrij staal.


Niet geschikt voor gereedschap dat in direct contact komt met voeding!


Verfügbarkeit:
Versand in 1 Woche.

Verfügbarkeit: Lieferbar

3,95 €
Beschreibung

BRUNOX Turbo-Spray garandeert volledige corossiebescherming, ook in de kleinste holle ruimten. Het biedt een compacte beschermingslaag als de noodzakelijke filmdikte die vocht verdrijft. Het vormt een heldere, onzichtbare, niet uithardende laag die in de meeste gevallen niet verwijderd hoeft te worden. Deze film verschaft tijdelijke bescherming tegen corrosie (ongeveer 6 maanden) en werkt vuilafstotend.

BRUNOX® Turbo-Spray® bevat geen siliconen, geen teflon en geen grafiet. BRUNOX® Turbo-Spray® heeft geen invloed op lakken, leer, hout, rubber, plastic en textiel. BRUNOX® Turbo-Spray® bevat slechts 3% drijfgas (CO2), dus 97% actief middel. BRUNOX® Turbo-Spray® is veilig, het heeft een vlampunt van 78 graden celcius.

Niet geschikt voor gereedschap dat in direct contact komt met voeding!

Volume 100 ml.

Schreiben Sie Ihre eigene Kundenmeinung

You're reviewing: BRUNOX Turbo-Spray

Wie bewerten Sie diesen Artikel? *

  1 Stern 2 Sterne 3 Sterne 4 Sterne 5 Sterne
Waardering

Sicher Einkaufen

Warenkorb

Sie haben keine Artikel im Warenkorb.

Produkte vergleichen

Es ist kein Artikel zum Vergleichen vorhanden.

Leave no Trace

© 2003 - 2020 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap