BRUNOX Turbo-Spray

043 998

Voor het onderhoud en reinigen van metalen gereedschap en wapens. Smeert, ontroest en voorkomt corrosie. Brunox® Turbo-Spray® verdringt en verwijdert mineraal en organisch vuil, zodat (bijna) alle soorten vlekken (bijv. teer, remstof, plakresten, etc) moeiteloos verwijdert kunnen worden. Ook verwijderd Turbo-Spray kruit-, lood- en koperresten van wapens. Het neutraliseert handzweet en beschermt aluminium, koper, messing verchroomd en gegalvaniseerd staal en ook roestvrij staal.


Niet geschikt voor gereedschap dat in direct contact komt met voeding!


Levertijd:
Binnen 1 week leverbaar.

Availability: In voorraad

€ 3,95
Specificaties

BRUNOX Turbo-Spray garandeert volledige corossiebescherming, ook in de kleinste holle ruimten. Het biedt een compacte beschermingslaag als de noodzakelijke filmdikte die vocht verdrijft. Het vormt een heldere, onzichtbare, niet uithardende laag die in de meeste gevallen niet verwijderd hoeft te worden. Deze film verschaft tijdelijke bescherming tegen corrosie (ongeveer 6 maanden) en werkt vuilafstotend.

BRUNOX® Turbo-Spray® bevat geen siliconen, geen teflon en geen grafiet. BRUNOX® Turbo-Spray® heeft geen invloed op lakken, leer, hout, rubber, plastic en textiel. BRUNOX® Turbo-Spray® bevat slechts 3% drijfgas (CO2), dus 97% actief middel. BRUNOX® Turbo-Spray® is veilig, het heeft een vlampunt van 78 graden celcius.

Niet geschikt voor gereedschap dat in direct contact komt met voeding!

Volume 100 ml.

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: BRUNOX Turbo-Spray

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering

© 2003 - 2022 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap