Vandaag gaan we op het erf van The Wildkitchen aan de slag met bosbiet en andere voorjaarsgroenten. We bewijzen dat je ook rond het houtvuur prima uit de voeten kunt zonder vlees.

Meer informatie volgt.

Datum:   Zaterdag  21 mei 2022 | 13.00 - 19.00                                                       
Locatie: Het erf van The WildKitchen
Kosten:  € 52.50 p.p. - Inclusief alle benodigdheden en consumpties. 

Programma: 

Over de locatie: SkogsStuga - The WildKitchen is onze off-grid buitenlokatie in het Zwolse bos (Wapenveld, Heerde). Een unieke plek - in Zweedse sferen - midden in het bos op de Noordflank van de Veluwe. Afhankelijk van het seizoen kunnen we hier ook van alles plukken en verzamelen.

• Voor de deelnemers geldt een korting van 10% op ons assortiment gietijzer.
• 1 week van te voren ontvangen de deelnemers een routebeschrijving en een gedetailleerd programma van de dag.

Een beeldimpressie van de SkogsStuga vind je hier.

We hanteren een maximale groepsgrootte van 18 personen. Wees er dus snel bij want vol is vol. Wij hebben er zin in! Jij ook?

Meld je aan

 

 

 

back