Deze late novemberdag staat in het teken van winterse kost. We gaan saucijzen en vinken maken. Niet 'uit de krimpfolie in de pan', maar met als basis een mooi stuk Wild Zwijn. We beginnen bij het begin. Verder staan er een aantal mooie stampotten van het vuur op het menu. Samen genieten we van een mooie dag in het winterse bos.

Onder het motto 'Weet wat je eet', gaan we vandaag aan de slag met vinken en saucijzen. Als basis gebruiken we Wild van de Veluwe. We stoken de vuren hoog op voor de skillets en Dutch Ovens. Het spreekt voor zich dat vandaag ook koffie / thee en dessert van het vuur komen.

Datum: Zondag 19 november 2023 / 14.00 - 20.00
Locatie: SkogsStuga - The WildKitchen, Wapenveld (Heerde)
Kosten: € 59.50 p.p. - Inclusief alle benodigdheden en consumpties

Programma: Na kennismaking en uitleg over de te gebruiken materialen en technieken gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Gezamenlijk bereiden we een complete maaltijd die onder het genot van een drankje vervolgens wordt genuttigd.

Locatie: SkogsStuga (boshut) - The WildKitchen in het Zwolse bos (Wapenveld, Heerde). Een unieke locatie - in Zweedse sferen - midden in het bos op de Noordflank van de Veluwe. Afhankelijk van het seizoen kunnen we hier van alles plukken en verzamelen. De off-grid locatie heeft sanitair en een slecht-weervoorziening voor het geval het weer wat minder is.

• 1 week van te voren ontvangen de deelnemers een routebeschrijving en een gedetailleerd programma van de dag. 

Een beeldimpressie van de SkogsStuga vind je hier.

We hanteren een maximale groepsgrootte van 18 personen. Wees er dus snel bij want vol is vol. Wij hebben er zin in! Jij ook?

Meld je aan

 

 

 

 

 

 

 

back