Zoek jij voor het komende kampeerseizoen een brander? Dan is dit de gelegenheid om kennis te maken met de alcohol stoves van Trangia. We besteden aandacht aan de verschillende manieren van koken met de Trangia brander sets. Geschikt voor een 1 persoons hike en de grotere sets, ook voor een familievakantie. Gezamenlijk maken we een complete maaltijd. Het wordt een mooie dag in het bos, zoals je van ons mag verwachten in Zweedse sferen.

Al bijna 100 jaar maakt Trangia de bekende stormcooker. Naast de volledig aluminium versie is de set er nu ook in hard anodized (HA) aluminium en duossal, bimetaal, aluminium met een rvs binnenzijde. De brandstof, alcohol / bio-ethanol, is duurzaam, schoon en heeft daarmee het voordeel dat je de brander ook in de tent kunt gebruiken. Bovendien is de brander geruisloos. Het vraagt iets meer tijd, maar wie heeft er nu haast op vakantie. Ook wat duurzaamheid aangaat is de kookset wat ons betreft de beste keuze.

Datum: Zondag 28 mei 2023 | 13.00 - 18.00
Locatie: The WildKitchen - Wapenveld
Kosten: € 42.50 p.p. - Inclusief alle benodigdheden en consumpties 

Programma: Na kennismaking en uitleg over de te gebruiken materialen en technieken gaan we aan de slag. Het wordt een relaxte dag, waarin we graag onze tips en tricks met jullie delen. Samen koken we op verschillende sets een complete maaltijd. Onder het genot van een drankje genieten we bij het kampvuur van de heerlijke maaltijd.

Over de locatie: SkogsStuga - The WildKitchen is onze off-grid buitenlokatie in het Zwolse bos (Wapenveld, Heerde). Een unieke plek - in Zweedse sferen - midden in het bos op de Noordflank van de Veluwe. Afhankelijk van het seizoen kunnen we hier ook van alles plukken en verzamelen.

• Voor de deelnemers geldt het gehele kalenderjaar een korting van 10% op ons Trangia assortiment.
• 1 week van te voren ontvangen de deelnemers een routebeschrijving en een gedetailleerd programma van de dag. Een beeldimpressie van de SkogsStuga vind je hier.

We hanteren een maximale groepsgrootte van 18 personen. Wees er dus snel bij want vol is vol. Wij hebben er zin in! Jij ook?

Meld je aan

 

 

 

back