Wild van de Veluwe, mooie groenten en rinse cider zijn vandaag de hoofdingrediënten van een smakelijke workshop rond het houtvuur. Op het menu staan o.a. stoere pies met wild en geroosterde groenten. Een gerecht dat dateert uit de Romeinse tijd toen de hoofdingrediënten patrijs, fazant, hert en haas waren. Wij werken vandaag met biologische groenten, hert en zwijn van de Veluwe.

Na uitleg van de technieken en te gebruiken materialen maken we gezamelijk diverse gerechten, waaronder verschillende pies. Ook het verantwoord aanleggen en stoken van een kookvuur is onderdeel van de gathering. Onder het genot van een drankje genieten we rond het kampvuur van een gezellige dag in het bos en een heerlijke maaltijd.

Datum: Zaterdag 8 april 2023 / 13.00 - 19.00
Locatie: The WildKitchen - Wapenveld

Kosten: € 57.50 p.p. - Inclusief alle benodigdheden en consumpties

Over de locatie: SkogsStuga - The WildKitchen is onze off-grid buitenlokatie in het Zwolse bos (Wapenveld, Heerde). Een unieke plek - in Zweedse sferen - midden in het bos op de Noordflank van de Veluwe. Afhankelijk van het seizoen kunnen we hier ook van alles plukken en verzamelen. Een beeldimpressie van de SkogsStuga vind je hier.

• Voor de deelnemers geldt een korting van 10% op ons assortiment gietijzer.
• 1 week van te voren ontvangen de deelnemers een routebeschrijving en een gedetailleerd programma van de dag.

We hanteren een maximale groepsgrootte van 18 personen. Wees er dus snel bij want vol is vol. Wij hebben er zin in! Jij ook?

Meld je aan

 

 

 

back