De meesten van ons zullen dit visje kennen als ingeblikt en extreem zout. Maar er is zoveel meer mogelijk….

Voor de aanleg van de Afsluitdijk werden in Elburg en Harderwijk van april tot juli grote hoeveelheden verse ansjovis op de Veluwe aangevoerd. Extra reden voor ons om met dit bijzondere visje aan de slag te gaan. 

Programma: We verzamelen op het erf van The WildKitchen voor een dag in het teken van de ansjovis, duurzaam gevangen met kleine purse seine-boten in de Cantabrische zee (Baskenland). We werken samen aan een complete maaltijd, waarin ansjovis, vers en op verschillende manieren ingemaakt, een hoofdrol heeft.

Na vandaag kijk je heel anders naar dit kleine visje.

Datum: Zaterdag 8 juni 2024 / 14.00  - 20.00
Kosten: € 49.50 p.p.  (Inclusief alle benodigdheden, consumpties)
Locatie: SkogsStuga - The WildKitchen, Wapenveld.

Max. 12 personen

Over de locatie: SkogsStuga - The WildKitchen is onze off-grid buitenlokatie in het Zwolse bos (Wapenveld, Heerde). Een unieke plek - in Zweedse sferen - midden in het bos op de Noordflank van de Veluwe. Afhankelijk van het seizoen kunnen we hier ook van alles plukken en verzamelen.

Een beeldimpressie van de SkogsStuga vind je hier.

We hebben er zin in. Jij ook?

Meld je aan

 

 

 

 back