Bloem, water, zout,  gist …… en een vuurtje, meer is niet nodig om heerlijk brood te maken. Vandaag gaan we rond het vuur aan de slag om verschillende broden te maken.

Programma: We verzamelen op het erf van The WildKitchen voor een dag in het teken van brood. Na de nodige theorie gaan we snel aan de slag. Een starter staat klaar. Om het effect van een lange rijsduur te laten ervaren is een dag eerder ook al de eerste fermentatie ingezet.

We maken verschillende degen en bakken die op verschillende wijzen. Zo maken we verschillende broden en pizza. We zorgen voor mooie ingrediënten, waarmee we een complete maaltijd maken. Na vandaag maak jij op vakantie je eigen brood. Max. 12 personen.

Datum: Zaterdag 1 juni 2024 / 14.00  - 20.00
Kosten: € 42.50 p.p.  (Inclusief alle benodigdheden, consumpties)
Locatie: SkogsStuga - The WildKitchen, Wapenveld.

Max. 16 deelnemers.

Over de locatie: SkogsStuga - The WildKitchen is onze off-grid buitenlokatie in het Zwolse bos (Wapenveld, Heerde). Een unieke plek - in Zweedse sferen - midden in het bos op de Noordflank van de Veluwe. Afhankelijk van het seizoen kunnen we hier ook van alles plukken en verzamelen.

Een beeldimpressie van de SkogsStuga vind je hier.

We hebben er zin in. Jij ook?

Meld je aan

 

 

 

 back