Workshop waarin we aan de slag gaan met de technieken en ingrediënten, zoals de Samen in noord Scandinavië die gebruiken. Denk daarbij aan het roken van zalm, forel en het op houtvuur bereiden van verschillende delen van het rendier.

Diverse soorten paddestoelen, groenten, bessen en platte broden (gáhkku) maken de maaltijd compleet. Er wordt trouwens ook veel koffie gedronken en berkenthee. Zo van het houtvuur.

Datum: Zaterdag 18 november 2023 / 13.00 - 20.00
Locatie: SkogsStuga - The WildKitchen, Wapenveld (Heerde)
Kosten: € 72.50 p.p. - Inclusief alle benodigdheden en consumpties

Programma: Na kennismaking en uitleg over de te gebruiken materialen en technieken gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Gezamenlijk bereiden we een complete maaltijd die onder het genot van een drankje vervolgens wordt genuttigd.

Locatie: SkogsStuga (boshut) - The WildKitchen in het Zwolse bos (Wapenveld, Heerde). Een unieke locatie - in Zweedse sferen - midden in het bos op de Noordflank van de Veluwe. Afhankelijk van het seizoen kunnen we hier van alles plukken en verzamelen. De off-grid locatie heeft sanitair en een slecht-weervoorziening voor het geval het weer wat minder is.

• Voor de deelnemers geldt een korting van 10% op ons assortiment gietijzer.
• 1 week van te voren ontvangen de deelnemers een routebeschrijving en een gedetailleerd programma van de dag. 

Een beeldimpressie van de SkogsStuga vind je hier.

We hanteren een maximale groepsgrootte van 18 personen. Wees er dus snel bij want vol is vol. Wij hebben er zin in! Jij ook?

Meld je aan

 

 

 

back