Vandaag staat er kip op het menu. Deze workshop richt zich dan ook op het slachten, verwerken en bereiden van de hele kip. Rond het vuur wordt de kip op verschillende wijze bereidt. 

| Real food | Respect | Weet wat je eet | Biologisch |


Datum:
Zaterdag 18 februari 2023 / 11.00 | 13.00 - 19.00
Locatie: SkogsStuga - The WildKitchen, Wapenveld (Heerde)
Kosten: € 74.50 p.p. - Inclusief alle benodigdheden en consumpties

Programma: Na kennismaking en uitleg gaan we aan de slag. Voor 13.00 slachten we de kippen. Maak je dit liever niet mee, sluit dan om 13.00 aan. Na een korte break en uitleg over het programma starten we met het tweede deel van se workshop. 

We maken op verschillende wijze de kip schoon, portioneren, vlinderen, marineren. Alles om gezamenlijk een complete gevarieerde maaltijd in elkaar te zetten. Er komen verschillende kipgerechten op tafel. Onder het genot van een drankje genieten we rond het vuur van een heerlijke dis.

Locatie: SkogsStuga (boshut) - The WildKitchen in het Zwolse bos (Wapenveld, Heerde). Een unieke locatie - in Zweedse sferen - midden in het bos op de Noordflank van de Veluwe. Afhankelijk van het seizoen kunnen we hier van alles plukken en verzamelen. De off-grid locatie heeft sanitair en een slecht-weervoorziening voor het geval het weer wat minder is.

Overnachten: Mogelijkheden om te overnachten vind je hier.

• 1 week van te voren ontvangen de deelnemers een routebeschrijving en een gedetailleerd programma van de dag.

We hanteren een maximale groepsgrootte van 12 personen. Wees er dus snel bij want vol is vol. Wij hebben er zin in! Jij ook?

Meld je aan

 

 

 

back