Vandaag treffen we elkaar voor een wandeling door het woud voor de Hunters & Gatherers Paddenstoelen. De vakkundige gids leert ons eetbare paddenstoelen te herkennen. Naast paddenstoelen staan ook noten, kastanjes en wild(braad) op de ingrediëntenlijst. Na de wandeling staat bij aankomst op het kampterrein een stevige pot met soep en grof brood op ons te wachten.

Vervolgens gaan we aan de slag. Gezamenlijk maken we van de gevonden paddenstoelen en de meegebrachte biologische ingrediënten een heerlijke maaltijd. Tijdens het eten stoken we het vuur nog eens hoog op voor sterke verhalen. 

Datum: Zondag 6 oktoberber 2024 / 11.00 - 20.00
Locatie: The WildKitchen, Wapenveld
Kosten: € 74.50 p.p. - Inclusief alle benodigdheden en consumpties

Programma: Na kennismaking en uitleg over de te gebruiken materialen en technieken gaan we aan de slag. Gezamenlijk bereiden we een complete maaltijd die onder het genot van een drankje vervolgens wordt genuttigd.

Locatie: De gatherings worden op mooie locaties, vaak midden in de natuur, georganiseerd. De locatie heeft sanitair en een slecht-weer-voorziening voor het geval het weer wat minder is.

• Voor de deelnemers geldt een korting van 10% op ons assortiment gietijzer.
• 1 week van te voren ontvangen de deelnemers een routebeschrijving en een gedetailleerd programma van de dag.
• Een beeldimpressie van de SkogsStuga vind je hier.

We hanteren een maximale groepsgrootte van 18 personen. Wees er dus snel bij want vol is vol. Wij hebben er zin in! Jij ook?

Meld je aan

 

 

 

 back