De natuur ontpopt zich wanneer we samen komen voor de Hunters & Gatherers Wildplukken. Vandaag is de natuur onze groententuin.  Gezamenlijk maken we een gevarieerde maaltijd, waarvoor naast wilde planten en kruiden ook biologische kaasjes en lamsvlees op de ingrediëntenlijst staan. 

Naast een kruidige soep, en twee verschillende Dutch Oven schotels staan ook broden, pizza en appeltaart op het menu. Terwijl we van het eten genieten stoken we het vuur nog eens hoog op. Met een glas cider (oogst 2018) in de hand volgen al snel de sterke verhalen.

Datum: 18 mei 2019 / 11.00 - 21.00
Locatie: volgt
Kosten: € 59.50 p.p. - Inclusief alle benodigdheden en consumpties

Programma: Na kennismaking en uitleg over de te gebruiken materialen en technieken gaan we het veld in op zoek naar vers lentegroen. Terug bij de veldkeuken gaan we aan de slag. Wat we hebben verzameld wordt aangevuld met eerder geplukte wilde groenten, kruiden en ingekochte producten (biologische kaasjes en vlees). Gezamenlijk bereiden we een complete maaltijd die voor een belangrijk deel vega is. Onder het genot van een drankje genieten we van het resultaat en de omgeving.

Locatie: De gatherings worden op mooie locaties, vaak midden in de natuur, georganiseerd.

• Voor de deelnemers geldt een korting van 10% op ons assortiment gietijzer.
• 1 week van te voren ontvangen de deelnemers een routebeschrijving en een gedetailleerd programma van de dag.Een beeldimpressie van eerdere gatherings vind je hier.

We hanteren een maximale groepsgrootte van 24 personen. Wees er dus snel bij want vol is vol. Wij hebben er zin in! Jij ook?

Meld je aan

 

 

 

back