Het bos is op zijn mooist, wanneer we samen komen voor de Hunters & Gatherers Wild.  Het jachtseizoen is juist geopend. De jager deelt zijn eerste ‘oogst’ met ons. Na het 'dood drinken' leren we het vakkundig ontweiden en beoordelen van wild (hert).  Gezamenlijk maken we een gevarieerde maaltijd, waarvoor naast wild(braad) ook noten, kastanjes en paddenstoelen op de ingrediëntenlijst staan. 

Ook broden, pizza en salades staan op het menu. Terwijl we van het eten genieten stoken we het vuur nog eens hoog op. Bij een borrel volgen al snel de sterke verhalen.

Datum: 12 oktober 2019 / 13.00 - 21.00
Locatie: SkogsStuga - The WildKitchen, Wapenveld (Heerde)
Kosten: € 67.50 p.p. - Inclusief alle benodigdheden en consumpties

Programma: Na kennismaking en uitleg over de te gebruiken materialen en technieken gaan we aan de slag. Gezamenlijk bereiden we een complete maaltijd die onder het genot van een drankje vervolgens wordt genuttigd. Vandaag verwerken we een hertenkalf, dat begin van de week op de Veluwe is geschoten.

Locatie: SkogsStuga - The WildKitchen in het Zwolse bos (Wapenveld, Heerde). Een unieke locatie - in Zweedse sferen - midden in het bos op de Noordflank van de Veluwe. Afhankelijk van het seizoen kunnen we hier van alles plukken en verzamelen.

• Voor de deelnemers geldt een korting van 10% op ons assortiment gietijzer.
• 1 week van te voren ontvangen de deelnemers een routebeschrijving en een gedetailleerd programma van de dag.Een beeldimpressie van eerdere gatherings vind je hier.

We hanteren een maximale groepsgrootte van 24 personen. Wees er dus snel bij want vol is vol. Wij hebben er zin in! Jij ook?

Meld je aan

 

 

 

back