De Camp Cook Gathering is een mooie gelegenheid om het koken op houtvuur onder de knie te krijgen of om ervaring op te doen met verschillende technieken. Daarnaast is het ook gewoon ontzettend gezellig. We besteden aandacht aan de verschillende manieren van buiten koken.

We besteden aandacht aan de verschillende manieren van buiten koken. We gebruiken de Finse Tundra Grill, gietijzeren potten (Dutch Ovens) en pannen voor het maken van een aantal stoere stoofpotten. Ook het verantwoord stoken van een kookvuur is onderdeel van de gathering

Datum: 2 november 2019 / 13.00 - 20.00
Locatie: SkogsStuga - The WildKitchen, Wapenveld (Heerde)
Kosten: € 52.50 p.p. - Inclusief alle benodigdheden en consumpties

Programma: Na kennismaking en uitleg over de te gebruiken materialen en technieken gaan we aan de slag. Gezamenlijk bereiden we een complete maaltijd die onder het genot van een drankje vervolgens wordt genuttigd.

Locatie: De gatherings worden op mooie locaties, vaak midden in de natuur, georganiseerd. Dit keer staan we in het Zwolse bos op de noordflank van de Veluwe. We beschikken hier over een unieke locatie; een SkogsStuga - The WildKitchen. De locatie heeft sanitair en een slecht-weervoorziening voor het geval het weer wat minder is.

• Voor de deelnemers geldt een korting van 10% op ons assortiment gietijzer.
• 1 week van te voren ontvangen de deelnemers een routebeschrijving en een gedetailleerd programma van de dag.Een beeldimpressie van eerdere gatherings vind je hier.

We hanteren een maximale groepsgrootte van 24 personen. Wees er dus snel bij want vol is vol. Wij hebben er zin in! Jij ook?

Meld je aan

 

 

 

back