Vandaag gaan we aan de slag met vers berkenhout. Koffie, thee, taart en lunch komen van het houtvuur. Dit is de gelegenheid voor een introductie of om je skills te verfijnen. We sluiten de dag af met een gezamenlijke maaltijd rond het vuur (facultatief).

Datum: Zaterdag 25 juni 2022 / 9.30 - 20.00
Kosten:  € 79,50  Inclusief, koffie, thee, taart, lunch e.a. consumpties. De afsluitende kampvuurmaaltijd is facultatief.

Programma: Je leert via een heldere, goed aan te leren methode hoe je een lepel of mok kan maken, waarvan je de vorm letterlijk helemaal zelf in de hand houdt. We werken vandaag volgend oude slöjd tradities, ‘van buiten naar binnen’, met bijl, mes en ander eenvoudig handgereedschap. Door de persoonlijke begeleiding kan je zonder voorkennis deelnemen of je techniek verder perfectioneren.  
Eten en drinken komen vandaag van het houtvuur en houtgestookte fornuis van The WildKitchen.

Locatie: SkogsStuga (boshut) - The WildKitchen in het Zwolse bos (Wapenveld, Heerde). Een unieke locatie - in Zweedse sferen - midden in het bos op de Noordflank van de Veluwe. Afhankelijk van het seizoen kunnen we hier van alles plukken en verzamelen. De off-grid locatie heeft sanitair en een slecht-weervoorziening voor het geval het weer wat minder is.

We hanteren  vandaag een maximale groepsgrootte van 6 personen. Wees er dus snel bij want vol is vol. Wij hebben er zin in! Jij ook?

Een beeldimpressie van de SkogsStuga vind je hier en op Insta.

Meld je aan

 

 

     

 back