BuitenGewoon handig

Artikelen 1 tot 10 van 19 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Ortlieb folding bowl
 2. GSI Glacier Stainless Hip Flask 6

  GSI Glacier Stainless Hip Flask 6

  Buy
  € 39,75
  Mooi vormgegeven RVS (18/8) heupfles. Absoluut lekvrije en met een riem beveiligde schroefdop. Makkelijk en veilig te vullen door ruime opening. Om altijd bij je te hebben. Inclusief foudraaltje.
 3. Campfyre Lunch box

  QVIST Lunch box

  Buy
  € 34,50
  Robuuste roestvrijstalen lunch box. Niet alleen handig voor je lunch.
 4. Witloft Ambachtelijk Leren Schort

  Witloft Ambachtelijk Leren Schort

  Buy
  € 139,50
  Stoer leren schort voor de avontuurlijke buitenkok. Met lussen voor je gereedschap. Beschermt kleding tegen vet en vuur. Door het gebruik van hoogwaardig tuigleer zal het schort door het dragen met de tijd een eigen karakter krijgen. Ieder schort is handgemaakt en daarom uniek. Op en top Nederlands product. Gemakkelijk instelbare hals en tailleriem maakt het schort eenvoudig instelbaar.
 5. QVIST Outdoor Cooking DO schraper

  DO schraper

  Buy
  € 0,95
  Onmisbaar bij het 'droog' schoon maken van je Dutch Oven. In drie verschillende breedtes beschikbaar.
 6. QVIST Outdoor Cooking Lapland nap L

  QVIST Lapland nap L

  Buy
  € 2,75
  Onverwoestbare kunststof eet- en drinknap (80 cl) uit Zweden. Heeft maataanduiding tot 75 cl. In verschillende kleuren leverbaar.
 7. QVIST Outdoor Cooking Lapland nap M

  QVIST Lapland nap M

  Buy
  € 1,50
  Onverwoestbare kunststof eet- en drinknap (40 cl) uit Zweden. Heeft maataanduiding tot 30 cl. In verschillende kleuren leverbaar.
 8. TubTrug 42 Gorilla

  TubTrug 42 Gorilla

  Buy
  € 14,25
  Door zijn flexibiliteit en 250 kg aan draagkracht is de TubTrug voor vele doeleinden geschikt. Hij komt rond het huis, maar ook op je kampeertochten zeker van pas. Gebruik hem als emmer, watercontainer, boodschappentas, bij het vissen, voor het verzamelen van brandhout, etc. Gerecycled kunststof.
 9. TubTrug 35 Gorilla

  TubTrug 35 Gorilla

  Buy
  € 20,25
  Door zijn flexibiliteit en 250 kg aan draagkracht is de TubTrug voor vele doeleinden geschikt. Hij komt rond het huis, maar ook op je kampeertochten zeker van pas. Gebruik hem als emmer, pierenbadje, bij het vissen, etc. Gereclycled kunststof.
 10. TubTrug 42

  TubTrug 42

  Buy
  € 14,25
  Door zijn flexibiliteit en 250 kg aan draagkracht is de TubTrug voor vele doeleinden geschikt. Hij komt rond het huis, maar ook op je kampeertochten zeker van pas. Gebruik hem als emmer, watercontainer, boodschappentas, bij het vissen, voor het verzamelen van brandhout, etc. Levensmiddelenecht kunststof dus ook geschikt voor het bereiden van een megasalade bijvoorbeeld.
Artikelen 1 tot 10 van 19 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2017 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap