Snow Peak

"It is a great honor to experience and enjoy the richness of nature, finding that when we experience the natural world we find happiness and a sense of fulfillment."

Het verhaal van Snow Peak begon in 1958, toen Yukio Yamai, een bevlogen bergbeklimmer de knoop doorhaakte en zijn onvrede over de kwaliteit van beschikbare outdoor materialen omzette in een drive om aan te tonen dat het veel beter kan. Het ontbrak naar zijn mening aan producten die bijdragen aan een pure natuurbeleving tijdens je trektochten. Sterker nog wat er was deed afbreuk aan deze beleving. Om die reden startte hij Snow Peak. Hij ging terug naar de basis en zocht naar de synergie tussen duurzaamheid, vormgeving en gebruiksgemak.

Yukio Yamai werkte en leefde in Sanjo City, Chetsu regio in het gewest Niigata. De stad staat bekent als 'hardware town'. Een bergketen met sneeuwbedekte pieken vormen de natuurlijke grens tussen het gewest Niigata en Fukushima. De vallei wordt door visrijke stromen en rivieren, die hun weg naar de Japanse zee zoeken, doorkruisd.
De overdadige natuur is de bron voor de interesse in het buitenleven voor de mensen die hier wonen en werken. Het is ook de plek die Yukio inspireerde en tot op de dag van vandaag de plek die Snow Peak inspireert in hun streven naar volkomen perfectie in vormgeving, gebruiksgemak en duurzaamheid. Snow Peak bewijst al jaren dat deze drie goed samengaan. Met haar producten zet zij aan tot een duurame natuurbeleving en gaat er vanuit dat haar producten meer dan één kampeerleven mee gaan.

Dit wordt ook mooi geïllustreerd door wat wij regelmatig in ons Outdoor Cooking Centre horen;" Wij gebruiken liever eerst één of twee seizoenen de materialen van vrienden om vervolgens bijv. een tafel van Snow Peak te kopen dan dat we de eerste de beste tafel kopen die misschien twee of drie seizoenen meegaat ."

Artikelen 1 tot 10 van 27 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Snow Peak Utility bag

  Snow Peak Utility bag

  Buy
  € 49,50
  Stevige tas voor diverse gietijzeren poten en pannen.
 2. Snow Peak Dutch Oven Micro Lifter CS-310

  Snow Peak Dutch Oven Micro Lifter

  Buy
  € 32,00
  Snow Peak Dutch Oven Micro Lifter (CS-310) is het aangewezen gereedschap om de micro dutch oven op te pakken. Deze lifter van roestvrij staal is speciaal ontworpen om van boven of van de zijde de oven op te pakken.
 3. Snow Peak Lifter pro set

  Snow Peak Lifter pro set

  Buy
  € 45,00
  Met bamboe beklede grepen voor het lichten van het deksel en skillet van de Japanese Oven. Inclusief stevige foedraal.
 4. Snow Peak Bubbuku Lifter N-019R

  Snow Peak Bunbuku Lifter light

  Buy
  € 25,00
  Met bamboe beklede grepen voor het lichten van het deksel en skillet van de Japanese Oven. Set van 2.
 5. Snow Peak Tamago pan

  Snow Peak Tamago pan

  Buy
  € 95,50
  The Tamago Pan is a magical pan for cooking a delicious omelet e.g..
 6. Snow Peak Pack & Carry Fireplace Grill Nets ST-032MA
 7. Snow PEak GigaPower WG
 8. Snow Peak Mini Hozuki LED Lantaarn ES-040GY

  Snow Peak Mini Hozuki LED Lantaarn ES-040GY

  Buy
  € 49,25
  The Mini is a tiny version of Snow Peak’s bigger lantern, but serves just as well in most situations, especially where small groups are concerned. The clever design uses a soft silicone shade that can take some abuse while in your pack, a rubber loop that stays closed thanks to the magnet on top, and waterproof housing. In terms of techie features, it has a low-battery indictor and three brightness modes, including one that makes it flicker like a candle.
 9. Snow Peak Ontbijtschaaltje M TW-030

  Snow Peak Ontbijtschaaltje M

  Buy
  € 13,75
  Lichtgewicht gemoffeld rvs schaal.
 10. Snow Peak Eetschaaltje L TW-031

  Snow Peak Eetschaaltje L

  Buy
  € 13,75
  Lichtgewicht gemoffeld rvs schaal.
Artikelen 1 tot 10 van 27 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2017 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap