QVIST
Artikelen 1 tot 10 van 191 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. QVIST Outdoor Cooking Houtkachel

  QVIST Houtkachel

  Buy
  € 119,50
  Robuuste houtkachel, waarbij het goed toeven is in stuga, schuurtje, kota of (moes)tuin. Mooie kachel om je Dutch Oven op te plaatsen voor de lekkerste groentenstoof en draadjesvlees bijvoorbeeld. Geschikt voor Dutch Oven Midget (1 qt.) tot en met Dutch Oven Wolf ( 9 qt.). Kachel is gevoerd met 9 vuurvaste chamotte stenen.

  Excl. pijpdelen (⌀ 12 cm.).

 2. Samen koken, zoals de Samen koken

  QVIST Samen koken, zoals de Samen koken

  Buy
  € 62,50

  Zondag 19 november 2017 - Workshop waarin we aan de slag gaan met de technieken en ingrediënten, zoals de Samen in noord Scandinavië die gebruiken. Denk daarbij aan het roken van zalm, forel en het op houtvuur bereiden van verschillende delen van het rendier. Diverse soorten paddenstoelen, groenten en bessen maken de maaltijd compleet. Er wordt trouwens ook veel koffie gedronken en berkenthee. Zo van het houtvuur. Wil je blijven overnachten dan kan dat op eigen gelegenheid in een Noorse lavvo of tipitent met houtkachel.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 3. QVIST Outdoor Cooking Messenslijper

  QVIST Messenslijper

  Buy
  € 12,50
  Slijper met ergonomische handgreep en antislip voet voor veilig en comfortabel gebruik. 3 functies voor het slijpen van diverse messen, ook keramische.
 4. QVIST Outdoor Cooking Bakkwast

  QVIST Bakkwast

  Buy
  € 5,50
  Beukenhouten kwast voor het bestrijken van je baksels uit de Dutch Oven.
 5. QVIST Outdoor Cooking Roerzeef

  QVIST Roerzeef

  Buy
  € 19,95
  Zeef voor het pureren van groenten en fruit.
 6. QVIST Outdoor Cooking Oplegzeef

  QVIST Oplegzeef

  Buy
  € 24,50
  Robuuste zeef voor het scheiden van vocht, maar ook handig bij het kort koken, blancheren, van groenten, schaal- en schelpdieren.
 7. QVIST Barrel Wok

  QVIST Barrel Wok

  Buy
  € 83,50
  Flink uit de kluiten gewassen plaatstalen wok met metalen grepen. Combineert mooi met opengewerkt vat.
 8. Koken op houtvuur

  QVIST Hunters & Gatherers II - Paddenstoelen

  Buy
  € 57,50

  Zondag 17 september 2017 - Vandaag staat in het teken van het zoeken van paddenstoelen. Ook noten, kastanjes en wild(braad) staan op het menu. We starten met een wandeling door het woud. We lopen onder begeleiding van een ervaren gids die ons de kneepjes van het paddenstoelen zoeken bijbrengt. Vervolgens maken we gezamenlijk op houtvuur een meergangen maaltijd.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 9. Hunters_&_Gatherers

  QVIST Hunters & Gatherers III - Wild

  Buy
  € 59,50

  Zondag 22 Oktober 2017 - Het bos is op zijn mooist, wanneer we samen komen voor de Camp Cook Gathering ‘Hunters & Gatherers III’. Vandaag staat in het teken van het wild(braad). Het jachtseizoen is geopend en de jager deelt zijn ‘oogst’ met ons. We leren het vakkundig ontweiden, beoordelen en portioneren van een hertenkalf. Naast verse worst, burgers en een stoofschotel worden de mooiste delen direct boven het vuur gegrilld.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 10. QVIST Outdoor Cooking Werkhandschoenen

  QVIST Werkhandschoenen

  Buy
  € 15,75

  Stoere werkhandschoenen. Ideaal voor de buitenkok. Ook bij het zwaardere kloof- en zaagwerk in het bos of op het erf onmisbaar. Biedt in de veldkeuken redelijke bescherming tegen hitte. Voor het gebruik in combinatie met Dutch Ovens, waarbij het hete gietijzer direct wordt opgepakt, adviseren wij echter onze gloves.

Artikelen 1 tot 10 van 191 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2017 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap