HELSPORT

Functional quality equipment since 1951 

Sinds 1951 produceert dit Noorse familiebedrijf lichtgewicht tenten en slaapzakken. Sinds die tijd heeft Helsport bewezen zich tussen de pioniers van de outdoorwereld te bevinden als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe produkten.

Website:Helsport

Artikelen 1 tot 10 van 25 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. HELSPORT Mid Winter Camp Tent

  HELSPORT Huur Tent

  Buy
  € 150,00
  Helsport Valhall compleet met binnentent en houtkachel. Huurtent gedurende de workshop 'Samen koken zoals de Samen koken'.

  Meer informatie over de tent vind je hier.

 2. Helsport Varanger Camp

  HELSPORT Varanger 8-10 Camp

  Buy
  € 834,00

  De Varanger 8-10 Camp met voorportaal. Deze toevoeging biedt veel extra gebruiksgemak. We zetten hem graag met je op in ons centre (wel even afspraak maken) of probeer hem tijdens ons Mid Winter Camp!

 3. HELSPORT Varanger 4-6 Original

  HELSPORT Varanger 4-6 Original

  Buy
  € 666,00
  De Varranger tipi-tent of Lavvu uit de Helsport Trek-serie is ontwikkeld in het koude noorden van Noorwegen en uitermate geschikt voor "het hele jaar rond" kamperen. De hoge kwaliteit ripstop polyester, vuurwerende bescherming en het unieke ventilatie systeem staan borg voor vele jaren kampeerplezier. De tenten zijn voor de omvang erg licht, staan snel en na het kamp heb je hem ook weer vlot in de foedraal. Ideaal voor een rondtrekkende kampeerstijl, maar ook wanneer je langere tijd op één plek staat een geweldige leeftent.

  Bekijk hem in ons centre of probeer hem tijdens ons Mid Winter Camp!

 4. Helsport Valhall

  HELSPORT Valhall tunneltent

  Buy
  € 1.032,50
  De enige tunneltent die de mogelijkheid biedt een houtkachel te plaatsen. Biedt plaats aan twee binnententen. Van de 6 deuropeningen zijn er 2 van muskietengaas voorzien. Tent staat dankzij de kleurcoderingen snel op.

  Bekijk hem in ons centre of probeer hem tijdens ons Mid Winter Camp!

 5. Helsport Varanger Camp

  HELSPORT Varanger 12-14 Camp

  Buy
  € 917,50

  De bekende Varanger 12-14, maar dan met voorportaal. Deze toevoeging biedt veel extra gebruiksgemak. We zetten hem graag met je op in ons centre (wel even afspraak maken) of probeer hem tijdens ons Mid Winter Camp!

 6. Helsport Varanger Camp

  HELSPORT Varanger 4-6 Camp

  Buy
  € 748,50

  De bekende Varanger 4-6, maar dan met voorportaal. Deze toevoeging biedt veel extra gebruiksgemak. We zetten hem graag met je op in ons centre (wel even afspraak maken) of probeer hem tijdens ons Mid Winter Camp!

 7. Bivuak shoe

  HELSPORT Bivuak shoe

  Buy
  € 37,50
  Warm en comfortabel in je tent! Bovenzijde waterafstotend en ademend, onderzijde waterdichte Helsport No-Slide® zool.
 8. HELSPORT Fotpose

  HELSPORT Fotpose

  Buy
  € 22,50
  Comfortable binnenschoenen voor in de tent.
 9. HELSPORT Fonnfjell 2

  HELSPORT Fonnfjell 2

  Buy

  Normale prijs: € 395,00

  Speciale prijs € 335,00

  Fonnfjell 2 is comfort with a view. The tent has a large side opening that easily can be transformed into a sheltered porch using two poles as support. This creates a huge area for cooking or even when the rain is pouring. The inner tent has more than enough space for even the largest sleeping mats, and a full mesh door provides good ventilation. Large pockets in the inner tent keeps you gear organized. This tent is perfect for fishing trips and shorter trips.
 10. HELSPORT Varanger Dome 4-6

  HELSPORT Varanger Dome 4-6

  Buy
  € 999,00

  Varanger Dome is heel geschikt als 'base camp tent' voor groepen. De 'dome shape' zorgt voor maximaal leefruimte in de tent. De tent heeft drie grote toegangen aan de voorzijde. Twee met raam; wat een extra ruimtelijk effect geeft. Je bent beschermd tegen weer en wind, maar staat midden in de natuur. Net zoals de binnentent heeft ook de centrale ingang muskietengaas. De tent heeft verder verschillende ventilatieopeningen aan de zijkant en bovenop. Net zoals in de Varanger lavvu is het ook in de Varanger Dome mogelijk een kachel te plaatsen. Dit maakt de tent echt een vierseizoens tent.

Artikelen 1 tot 10 van 25 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2017 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap