Lemmel Kokkaffe

050 981

Grof gemalen koffiebonen van 'de lemmingen uit Zweeds lapland'. Voor traditionele kokkaffe ( kookkoffie ) en voor de lekkerste koffie uit de percolator. Alleen voor ervaren koffiedrinkers!


Zo maken wij traditionele Zweedse kokkaffe:



  • Zet een ketel met koud water (0.9 l.) op het vuur.

  • Voeg 5 scheppen (40 g.) koffie en een snufje zeezout toe. Het kan ook meer zijn, of minder.

  • Breng de ketel aan de kook.

  • Laat de koffie 2 minuten koken en zet hem vervolgens even opzij om de koffie te laten bezinken. Haast je niet.

  • Geniet van een stevige bak traditionele Zweedse kokkaffe. Neem hier zeker je tijd voor.

Levertijd:
Direct leverbaar

Availability: In voorraad

€ 11,95
Specificaties Lemmel kaffe. Biologisch keurmerk (KRAV).
Merk Lemmel
Gewicht 450 g.

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Lemmel Kokkaffe

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering

© 2003 - 2017 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap