Dietz aanbieding
QVIST Outdoor Cooking biedt een breed assortiment robuuste lantaarns van het Amerikaanse merk DIETZ. De van oorsprong Duitse familie Dietz, nam de traditie van petroleumlantaarns mee naar de Verenigde staten. In 1840 richtte Robert Edwin Dietz Dietz Company Limited op in New York, U.S.A. In 1956 werd de productie overgebracht naar Hong Kong. En later, in 1988, ging de productie naar China. Door productontwikkeling en kwaliteitscontrole volledig in eigen hand te houden staat DIETZ, ondanks deze verhuizingen, nog steeds voor goede en betrouwbare lantaarns. Het is een mooie lantaarn voor in en rond de tent en rond het huis.

Deze maand ontvang je een fles heldere lampolie wanneer je één of meer Dietz lantaarns besteld. Een litertje petroleum is toch al snel goed voor 30 uur licht. Daar kom je deze maand aardig ver mee. Afhankelijk van waar je zit uiteraard.

Bekijk onze Dietz lantaarns hier

 

De aanbieding geldt niet in combinatie met andere acties.

QVIST Outdoor Cooking richt zich sinds 2003 op de avontuurlijke buitenkok. Naast het ruimste assortiment branders, lantaarns en hun accessoires en onderdelen vind je bij ons alles voor het koken op houtvuur. Dat begint bij gietijzer potten en pannen, accesoires en informatie. We helpen je ook graag op weg met ons online kookboek en workshops. Wil je meer weten? Kom dan gerust langs in ons Outdoor Cooking Centre in Zwolle.

© 2003 - 2017 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap