Workshop waarin we aan de slag gaan met de technieken en ingrediënten, zoals de Samen in noord Scandinavië die gebruiken. Denk daarbij aan het roken van zalm, forel en het op houtvuur bereiden van verschillende delen van het rendier.

Diverse soorten paddestoelen, groenten, bessen en platte broden (gáhkku) maken de maaltijd compleet. Er wordt trouwens ook veel koffie gedronken en berkenthee. Zo van het houtvuur.

Datum: 4 maart 2018 / 13.00 - 20.00
Locatie: De Veenkuil - Bant
Kosten: € 62.50 p.p. - Inclusief alle benodigdheden en consumpties

Programma: Na kennismaking en uitleg over de te gebruiken materialen en technieken gaan we aan de slag. Gezamenlijk bereiden we een complete maaltijd die onder het genot van een drankje vervolgens wordt genuttigd.

Locatie: We staan dit weekend op de veenkuil, of Torv svackan zoals de Zweden zeggen, bij Bant. Wil je blijven overnachten dan kan dat op eigen gelegenheid in een Noorse lavvo of tipitent met houtkachel.

• Voor de deelnemers geldt een korting van 10% op ons assortiment gietijzer.
• 1 week van te voren ontvangen de deelnemers een routebeschrijving en een gedetailleerd programma van de dag.Een beeldimpressie van eerdere gatherings vind je hier.

We hanteren een maximale groepsgrootte van 24 personen. Wees er dus snel bij want vol is vol. Wij hebben er zin in! Jij ook?

 

Meld je aan

 

 

 

back