Tijdens deze Camp Cook Gathering gaan we koken op houtvuur. Het is een mooie introductie om het koken op houtvuur onder de knie te krijgen. We besteden aandacht aan de verschillende manieren van buiten koken. We maken gebruik van de Finse TundraGrill, Muurikka en gietijzeren potten (Dutch Ovens) en pannen. Naast pizza en diverse broden maken we op het vuur een complete maaltijd die wordt afgesloten met appeltaart.

Ook het verantwoord aanleggen en stoken van een kookvuur is onderdeel van de gathering. We staan dit keer op een mooi veld aan de bosrand tussen Vecht en Regge. Het terrein heeft bovendien de luxe van goed sanitair en een slecht-weer-voorziening voor het geval het weer wat minder is. Na kennismaking en uitleg over de te gebruiken materialen en technieken gaan we aan de slag. Onder het genot van een drankje genieten we van de heerlijke maaltijd. En wie niet meer op pad wil kan op eigen gelegenheid blijven kamperen.

Datum: 18 maart 2018 / 13.00 - 20.00
Locatie: Ommen
Kosten: € 52.50 p.p. - Inclusief alle benodigdheden en consumpties

Programma: Na kennismaking en uitleg over de te gebruiken materialen en technieken gaan we aan de slag. Gezamenlijk bereiden we een complete maaltijd die onder het genot van een drankje vervolgens wordt genuttigd.

Locatie: De gatherings worden op mooie locaties, vaak midden in de natuur, georganiseerd. Dit keer staan we midden in de bossen bij Ommen.

• Voor de deelnemers geldt een korting van 10% op ons assortiment gietijzer.
• 1 week van te voren ontvangen de deelnemers een routebeschrijving en een gedetailleerd programma van de dag.

Een beeldimpressie van eerdere gatherings vind je hier.

We hanteren een maximale groepsgrootte van 24 personen. Wees er dus snel bij want vol is vol. Wij hebben er zin in! Jij ook?

Meld je aan

 

 

 

back